Μεγάλη ταλαιπωρία και συνωστισμός στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Ρόδου

Μεγάλη ταλαιπωρία και συνωστισμός στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Ρόδου

Μεγάλη ταλαιπωρία και συνωστισμός στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1038 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν αρκετοί συμπολίτες μας που βρέθηκαν χθες στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Ρόδου, καθώς «κόλλησε» για ακόμα μία φορά το σύστημα του ΕΟΠΥΥ !

Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο είναι παλαιό στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα και δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω παλαιότητας των συστημάτων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στο συγκεκριμένο τμήμα, αυτό «καταρρέει» και δε δύναται να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Στο συγκεκριμένο τμήμα εκδίδονται τα εισιτήρια που χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς για να εξεταστούν από τους γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων ενώ παράλληλα καταχωρούνται και τα παραπεμπτικά για εξετάσεις όπως αιματολογικές κ.α. και όπου η κάθε εξέταση εγγράφεται στον υπολογιστή ξεχωριστά.

Όλα αυτά συντελούν στο να «πέφτει» και μάλιστα συχνά πυκνά το σύστημα τόσο στη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων όσο και στο τμήμα των ραντεβού, όπως και έγινε χθες, και έως την επαναφορά του να δημιουργείται «ουρά» από τον κόσμο που θέλει να εξυπηρετηθεί.
Πάντως για το χθεσινό περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης ο οποίος και έσπευσε στη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων, εξήγησε στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, η οποία, όπως τόνισε, «δεν οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού αλλά στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ» και πρόσθεσε πως παρά το γεγονός ότι έχει ελάχιστες ημέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του, έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το σύστημα επανήλθε και ο κόσμος εξυπηρετήθηκε κανονικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς