Αγώνας δρόμου για τον Κονέ!

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν και να ετοιμάσουν τα χαρτιά του Μπραχίμα Κονέ ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, κάνουν οι παράγοντες του Ιάλυσου.

Ο Ιβοριανός επιθετικός παίκτης που τις δυο τελευταίες ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας καθώς έχει συμφωνήσει, για να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό των «ερυθροκίτρινων», θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί το δελτίο του. 

Η διοίκηση της ομάδας του νησιού μας είναι αισιόδοξη ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σήμερα, οπότε θα υπολογίζεται για το παιχνίδι. Θα είναι μια επιπλέον λύση για τον τεχνικό Βαγγέλη Χοσάδα και αυτό όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και όλοι στην Ιαλυσό ευελπιστούν ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ιάλυσο για να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. Κανονικά υπολογίζεται και ο Παγώνης του οποίου το δελτίο είναι έτοιμο και ουσιαστικά από εκεί και πέρα η μοναδική εκκρεμότητα είναι αυτή του Τάντιτς. Ο έμπειρος παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ιάλυσο, ωστόσο ένα θέμα με τα χαρτιά του καθυστερεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Και για τη δική του περίπτωση πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα θα ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.

Όλα για τη νίκη
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι συνεχίστηκε και χθες κανονικά με προπόνηση η οποία έγινε στο «Οικονομίδειο».

Όλοι οι παίκτες πήραν κανονικά μέρος χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.
Άπαντες δείχνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν και να πάρουν αύριο το «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Θα είναι μια πολύτιμη νίκη ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του φετινού πρωταθλήματος.