«Κλείνει» και τον Τιριβάσε η Ρόδος!

«Κλείνει» και τον  Τιριβάσε η Ρόδος!

«Κλείνει» και τον Τιριβάσε η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Ο Σενεγαλέζος παίκτης έχει πείσει τον Κώστα Βελιτζέλο και απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στο δυναμικό των "ελαφιών"

Ο Σενεγαλέζος Σίζαρ Τιριβάσε αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ρόδου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο παίκτης προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με τα «ελάφια» και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί το δελτίο του προκειμένου να ενταχθεί και αυτός επίσημα στο δυναμικό της ομάδας.

Είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και το «πράσινο φως» για την απόκτησή του έχει ανάψει ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος ο οποίος τον έχει «τεστάρει» σε αρκετές προπονήσεις. Η πεποίθηση που υπάρχει στις τάξεις της Ρόδου είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του νησιού μας.

«Δούλεψαν» πολλή τακτική
Αρκετή τακτική περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση των παικτών της Ρόδου η οποία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν και άκουσαν τις οδηγίες του Κώστα Βελιτζέλου.

Σήμερα το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι, δεδομένου ότι το «βοηθητικό» της πόλης μας πλέον είναι σε κακή κατάσταση και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους