Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση του συλλόγου “Θάλεια”

Στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Best Western Plus Plaza, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η κοπή βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», μεταξύ φίλων, μελών, χορηγών και πολύτιμων συμπαραστατών του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων, από τον κ. Στέργο Παρασκευά, επί σειρά ετών μέλος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» και παρουσιαστή της βραδιάς.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου και στη συνέχεια, από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ''Ο ΔΙΓΕΝΗΣ'', κάλαντα και χοροί.
Η πρόεδρος Θάλεια Γεωργά στο καλωσόρισμά της, ευχήθηκε στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας, να προσπαθήσουμε με εγρήγορση, εντιμότητα και ακλόνητη πίστη, να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στην καθημερινότητά μας, γνωστές και άγνωστες!!!

Με στραμμένο το βλέμμα στο παρελθόν και ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, απονεμήθηκαν πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ σε πολύτιμους συμπαραστάτες, που ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αποτέλεσε και αποτελεί καθέναν από τους μοναδικούς κρίκους της πολύτιμης αλυσίδας.
• Στον κ. Σωτρίλλη Θωμά, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας, πολύτιμο αρωγό στις δράσεις του Συλλόγου και ιδιαίτερα στο «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ».
• Στον κ. Χατζηευθυμίου Χατζή, πρώην Δήμαρχο Ροδίων, για τη  συμπαράσταση με κάθε δυνατό τρόπο στη διαδικασία ανακατασκευής της ΣΤΕΓΗΣ, εν έτει 2008.

• Στον κ. Διακοσταματίου Σάββα, πρώην Αντιδήμαρχο Ρόδου, πολύτιμο υποστηρικτή στα τόσα χρόνια κοινής πορείας, ως αντιδήμαρχος.
• Στον κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριο, πρώην Αντιδήμαρχο Ρόδου, για την υποστήριξη ως δημοσιογράφος στην αρχή της δημιουργίας του Συλλόγου και ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού όταν κατέστη ανάγκη.
• Στους κ.κ. Γεωργά Γεώργιο και Μηναΐδη Βασίλειο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των τουριστικών επιχειρήσεων ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε.. Δύο φίλους, πολύτιμους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», που είναι πάντοτε πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάθε επόμενο βήμα του.

• Στον κ. Νικολάου Φιλήμονα, Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ”,  διότι συμπαρίσταται με δράσεις και πολύτιμες συνεργασίες από αρχής της γνωριμίας και
• Στην κα Καταβενάκη Σεβαστή, Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κοσκινού, για τη συμπαράσταση με την παρουσία των μελών του Συλλόγου τους στο «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ».
«Για την πραγμάτωση της εκδήλωσης, αναφέρει ο σύλλογος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
• Τη Διεύθυνση και το προσωπικό των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Γεωργάς Α.Ε. ξενοδοχείο “Best Western Plaza” για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά τους.

• Τους χορηγούς που και φέτος μας προσέφεραν τα δώρα για τη  λαχειοφόρο αγορά μας:
• Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ ''Ο ΔΙΓΕΝΗΣ''.
• Τις αγαπημένες φίλες, συνοδοιπόρους και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για το όμορφο ταξίδι που προσφέρουμε η μία στην άλλη, όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας.
• Τα ΜΜΕ ενημέρωσης Δωδεκανήσου.
• Τον φωτογράφο Βογιατζή Μιχάλη, που απαθανάτισε τις στιγμές μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Νεκτάριος Πόκκιας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Α’ Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλης Υψηλάντης, η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο νεοεκλεγμένος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Ρόδου Γρηγόριος Ρουμάνης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, οι Αντιδήμαρχοι Ρόδου Κωνσταντίνος Ταρασλιάς και Γεώργιος Τριάντος, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Δημήτρης Ιωσήφ και ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γλεντής.  Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Τουρισμού Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς.