Ο Πατσιόπουλος στο ντέρμπι των Μαριτσών!

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, εντός έδρας αγωνίζονται σήμερα οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο πρώτος της βαθμολογίας Ηρακλής Μαριτσών θα υποδεχθεί τον επικίνδυνο και υπολογίσιμο Αστέρα Παστίδας που είναι και πάλι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και ο δεύτερος της βαθμολογίας ΑΟ Πυλίου θα παίξει κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου.

Το παιχνίδι των Μαριτσών θα διευθύνει ο Θωμάς Πατσιόπουλος και του Πυλίου ο Λεωνίδας Φραγκιδάκης. Εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στα Κοσκινού, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Την αναμέτρηση αυτή θα διευθύνει ο Μανώλης Κυρίτσης. Αναλυτικά, οι ορισμοί των διαιτητών στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής είναι οι ακόλουθοι:

Σήμερα 18 Ιανουαρίου
Πυλί (1 μ.μ.): ΑΟ Πυλίου – Κλεόβουλος Λίνδου: Φραγκιαδάκης, Καραμούτας, Πατσιαούρας (Αργυρίου)
Καλυθιές (2.45 μ.μ.): Απόλλων Καλυθιών – Ποσειδώνας Καρπάθου: Τσοπανάκης, Μαυρουδής, Σαρρής (Καλαθενός)
Κοσκινού (2.45 μ.μ.): Διγενής Κοσκινού – Κλεάνθης: Κυρίτσης, Ναζιρόπουλος, Μπάρκας (Λάμπρου)
Μαριτσά (3 μ.μ.): Ηρακλής Μαριτσών – Αστέρας Παστίδας: Πατσιόπουλος, Κόττορος, Μοσχάστος (Κατσιδώνης)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου
Αφάντου (2.45 μ.μ.): ΑΕΡΑ – ΑΕ Κατταβιάς: Παπαγιαννίδης, Τσέτσος, Σαρρής (Σακελλαρίδης)
-Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι διαιτητές στις αναμετρήσεις Διαγόρας Βατίου – Δόξα Καρδάμαινας και Φοίβος Κρεμαστής – ΑΕ Κως που είναι προγραμματισμένοι για την προσεχή Τρίτη.