Επιστρέφει με τους βαθμούς ο Άρης...

Επιστρέφει με τους βαθμούς ο Άρης...

Επιστρέφει με τους βαθμούς ο Άρης...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε 1-3 στη Λέρο χθες, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε όλα του τα γκολ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει στις… αποσκευές του σήμερα ο Άρης από τη Λέρο, όπου αντιμετώπισε χθες την ΑΕΛ, στην πρεμιέρα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Με το… καλημέρα οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν, αφού στο 2’ ο Γαϊτάνος τροφοδότησε τον Ευγενικό κι αυτός με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 26’ ο Κοντόγιαννος έβγαλε την μπαλιά και πάλι στον Ευγενικό, κι αυτός πλάσαρε εύστοχα, για να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου από σουτ-«κεραυνό» του Παπαοικονόμου έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουντή, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε από τον Άρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλοπήτας για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Αλέκο και Βουλγαράκη.

ΑΕ Λέρου: Γκούτογλου, Φουντουκάκης (86’ Δράκος), Μπάκας, Καρπάθιος, Ηλίας, Σκεμπές, Τσάτσος, Ταχιράι, Φουντής, Καράγκιολης, Κόκαλης (65’ Χατζησταμούλος).
Άρης: Βαρέλης, Καλοπήτας, Ευαγγελίδης, Μαγιόγλου, Πομπός, Γαϊτάνος, Κοντόγιαννος, Γιακουμάκης (80’ Μπαρμπαντώνης), Παπαοικονόμου (89’ Δημητριάδης Π.), Μάλλιος, Ευγενικός (90’ Κωστάκης Π.).

Τι έγινε στη Β’ Κατηγορία
Με δυο παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν χθες, άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου όσον αφορά τους δυο ομίλους της Ρόδου. Για τον 1ο όμιλο, ο Πολυβώτης νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρδου με 2 – 1.

Το παιχνίδι είχε συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες (δυο για τους γηπεδούχους, μια για τους φιλοξενούμενους) και τις «φωνές» των γηπεδούχων για τη διαιτησία. Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Τάσος Σφακιανός (0 – 1) αλλά στο 10’ ο Πασιαλής έκανε το 1 – 1. Στο 89’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Πολυβώτη που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Σφακιανός για να κάνει το 1 – 2. Ακολούθησαν οι αποβολές των Παπαϊωάννου και Στέφανου Ευαγγελίδη για διαμαρτυρία. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Ρουμελιώτης του Πολυβώτη.

Στον 2ο όμιλο, μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Εθνικός ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 του ΑΟ Σύμης. Η ομάδα του Μιχάλη Ψύλλου ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια με τέρματα του Λόη στο 2’, Θεόδωρου Λυριστή (44’) και Ραφαήλ Φλεβάρη (62’).

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!