Τα φώτα του “Δέντρου της Αγάπης 2019” της ΕΥΘΥΤΑ έσβησαν και φέτος

Ένας καινούργιος χρόνος ήλθε με πολλές προσδοκίες για όλους μας.
Τα φώτα του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»,    στόλιζαν και φώτιζαν την πλατεία Κύπρου όλες τις ημέρες των εορτών. Στολίστηκε με πολλή αγάπη, γιατί όσοι από τους συμπολίτες μας ήρθαν- το πίστεψαν- το πιστεύουν -το στήριξαν- το στηρίζουν,  γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την αγάπη, αυτές τις ημέρες και δείχνουν στην ΕΥΘΥΤΑ το δρόμο για συμπόρευση σε  μια δράση-εκδήλωση  μοναδική σε πανελλαδική εμβέλεια. Στηρίζουν την ΕΥΘΥΤΑ… Στόχος:  η προμήθεια υλικού από Δανία για τη σήμανση επί του οδοστρώματος έξω από σχολεία της πόλης μας. «Μειώστε ταχύτητα»

Η ΕΥΘΥΤΑ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στη γιορτή της προσφοράς. “Αποδείξατε, αναφέρει, ότι στηρίζετε την προσπάθειά μας  να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας…για την αξία της ανθρώπινης ζωής: Μηδέν Θανατηφόρα στην πόλη μας”.
Επισημαίνει, επίσης, σε ανακοίνωσή της ότι “η ΕΥΘΥΤΑ ευχαριστεί όλους εσάς, τους υποστηρικτές και χορηγούς της  καθένα χωριστά:

Αγαπητοί μας, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τον πυρήνα μιας μικρής ομάδας που αποτελείται από το προεδρείο και τα μέλη της ΕΥΘΥΤΑ, αλλά στηρίζεται και από τη δική σας αγάπη την ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε.

Στόχος μας να προβάλουμε το θέμα της Οδικής Ασφάλειας-να διεκδικήσουμε το αυτονόητο-την οδική ασφάλεια για όλους μας -να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς -να κυκλοφορούμε σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο - εμείς οι οδηγοί… οι πεζοί… να τηρούμε τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας μην αδιαφορείτε…  για εσάς …τα παιδιά σας… τους αγαπημένους σας… το τροχαίο δεν είναι μοιραίο. Τα τροχαία μπορούν να εκμηδενιστούν  αλλάζοντας οδική  συμπεριφορά

Ευχή της ΕΥΘΥΤΑ, Υγεία για όλους. Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αίσθημα ευθύνης για να συμπεριφερόμαστε σωστά στους δρόμους, τηρώντας τον Κ.Ο.Κ, τον Κώδικα Ζωής, με σκέψη τους αγαπημένους μας. Νοιαζόμαστε και τους περιμένουμε να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι.
Νοιαζόμαστε ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, με την ευχή να φέρει σε όλους το 2020, υγεία,  θέληση,  δύναμη, πίστη, αυτοκριτική για το καλό  όλων.

Ευχόμαστε σε όλους από την καρδιά μας,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για το 2020….γιατί η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ είμαστε όλοι εσείς και τις 365 μέρες του χρόνου!!!
ΟΡΑΜΑ: Μηδέν Θανατηφόρα στις πόλεις VISION ZERO FEVR  #0by30.