Η Ρόδος είχε το 1974 στο τμήμα Τροχαίας 45 άτομα και σήμερα ούτε τους μισούς!

● Όντως έχουν απόλυτο δίκιο οι φίλοι που επικοινώνησαν μαζί μας για τον διαχρονικό εμπαιγμό του ΙΚΑ στη Ρόδο: Δεν φταίει ο  ούτε το... κράτος των... Αθηνών, ούτε οι διοικήσεις των οργανισμών. Οι δικοί μας φταίνε, οι εκπρόσωποι. Που με τα καμώματά τους και για να πάει ο ένας κόντρα στην πρόταση του άλλου, «τορπιλίζουν» επί τρεις δεκαετίες όποια λύση πάει να δρομολογηθεί.

● Δεν αφορά βέβαια μόνο την υπόθεση του ΙΚΑ αυτή η διαμάχη. Σχεδόν παντού έχει αφήσει τα αποτυπώματά της, αλλά δυστυχώς αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι. Κι όλοι εμείς το ίδιο, που παραμένουμε απλοί θεατές.

● Τι έγινε λέει; Θα κόβουν κλήσεις οι τροχονόμοι μέσω των... τάμπλετ; Μήπως θα ήταν καλύτερα πρώτα να βρούμε τους τροχονόμους που θα μπορέσουν να βγουν στους δρόμους; Γιατί η Ρόδος είχε το 1974 στο τμήμα Τροχαίας 45 άτομα προσωπικό (όταν τα αυτοκίνητα ήταν ελάχιστα στους δρόμους)  και σήμερα έχουμε την εντύπωση ότι δεν έχει ούτε τους μισούς!

● Και με την ευκαιρία, το  νέο έτος, είχε άσχημο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά τα τροχαία ατυχήματα και πάλι για  το νησί μας. Μόνο σε μια μέρα, στο ίδιο σημείο, εντός πόλεως κατεγράφησαν τρία ατυχήματα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Με δική μας κυρίως ευθύνη.

Ο (πολύ) κακός