Συνάντηση του δημάρχου Κάσου  με τον υπουργό  Επικρατείας  Γιώργο Γεραπετρίτη

Στο  πλαίσιο των συναντήσεων  που είχε ο Δήμαρχος  της  Ηρωικής Νήσου Κάσου στην Αθήνα  συναντήθηκε και   με τον Υπουργό Επικρατείας  Γιώργο Γεραπετρίτη.  

Η  συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα λόγω και της καταγωγής  του Υπουργού από το γειτονικό νησί της Καρπάθου και της παλιάς  τους γνωριμίας από τη θητεία του  κ. Ερωτόκριτου ως Επάρχου  Καρπάθου - Κάσου. 

Ο Δήμαρχος  του επέδωσε ένα πολυσέλιδο  υπόμνημα μέσα  στο  οποίο  περιλαμβάνονταν οι προτεραιότητες  του Δήμου όσον αφορά  τις υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος θέματα υγείας, παιδείας, συγκοινωνιών  και τις τεχνικές παρεμβάσεις όπως  ασφαλτοστρώσεις  κλειστού τύπου μεταξύ των οικισμών, αποχέτευση και Χ.Υ.Τ.Υ οι οποίες κρίνονταν σκόπιμες και επιβάλλονται να κατασκευαστούν  στο νησί.

Ο κύριος Υπουργός ήταν ενήμερος από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό από την επίσκεψη  του  τελευταίου  στην Κάσο τα Χριστούγεννα όπου ενημερώθηκε από  τον Δήμαρχο για αυτές τις βασικές προτεραιότητες.

Τέλος,  διαβεβαίωσε  τον Δήμαρχο  ότι θα πράξει ό,τι είναι  δυνατόν  και μέσα  από τις αρμοδιότητες που ασκεί ως  υπουργός  Επικρατείας  για την υλοποίησή τους.