Κολοσσός: Με τη δύναμη της έδρας του το Σάββατο

Κάθε αγώνας πια από ‘δω και πέρα πρέπει να είναι μια νέα αρχή για τον Κολοσσό και την προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παραμονή στην Basket League.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο (15.30) στο κλειστό της Καλλιθέας θα πρέπει να ψάξει με περισσότερο πάθος και ζήλο τη νίκη απέναντι σε μια από τις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο Προμηθέας. Η ήττα από το Λαύριο το περασμένο Σάββατο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για οτιδήποτε άλλο, αφού όσο ο καιρός περνά τα περιθώρια για κάτι καλύτερο στενεύουν.

Όπως και να ‘χει ο Κολοσσός και σ’ αυτό το παιχνίδι χρειάζεται την υποστήριξη από τον φίλαθλο κόσμο, προκειμένου  να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης, γι’ αυτό και η ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πώς μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους:

«Ο Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τη 17η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Προμηθέα  έχει ξεκινήσει.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 15:30
Τιμές εισιτηρίων από 5€:

Αναλυτικά:
• Basic (Πέταλο Α & Β) 5€
• Premium (Θύρες 1-2-3-4) 10€
• Παιδικά 6-14 ετών (γεννημένοι από 1/1/2005): 5€
• VIP Gold 20€
• VIP Πολυθρόνα Β’ Σειρά 30€
• VIP Πολυθρόνα Α’ Σειρά 50€

* Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων (περιορισμένος αριθμός) και των VIP πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Επίσης, μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο γήπεδο, είναι η επίδειξη εισιτηρίου, εισιτηρίου διαρκείας και της ειδικής διαπίστευσης της ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE. Η είσοδος θα απαγορεύεται αυστηρά με την επίδειξη κάθε άλλου είδους κάρτας ελευθέρας εισόδου.


Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ: 22410 22261) Τρίτη με Παρασκευή 10:00 – 14:00
- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 25/1), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του γηπέδου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.
Ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τη Ρόδο προς το γήπεδο και επιστροφή.
Για τον αγώνα με τον Προμηθέα η αναχώρηση θα γίνει από τη στάση του ΚΤΕΛ (στα γραφεία) στο Σαν Φραγκίσκο στις 15:00 (θα σταματήσει και στη στάση του ΚΤΕΛ στο Ροδίνι)  και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.»