Τη συνδρομή των δημοτικών υπαλλήλων της Ρόδου ζήτησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καμπούρης

Να γίνουν αρωγοί στην αποφασιστικότητα του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και της Δημοτικής Αρχής να φέρει αποτελέσματα, κάλεσε τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων Διοικητικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Καμπούρης κατά τη σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εθιμοτυπίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Εκτός από τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων που παρευρέθηκαν, το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη και κ. Γιάννης Παππάς, ο ταξίαρχος εκπρόσωπος της 95 ΑΔΤΕ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στράτος Καρίκης, Τηλέμαχος Καμπούρης, Κώστας Ταρασλιάς και Νίκος Καραμαρίτης καθώς και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κα Δέσποινα Χατζηδιάκου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους υπαλλήλους, ο κ. Καμπούρης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Ρόδου με την αποφασιστικότητα του Δημάρχου και τους ίδιους αρωγούς πάει σε μία νέα εποχή, μια εποχή που με υποδομές ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης θα φέρει υψηλούς δείκτες αποτελεσματικότητας και με την προσφορά των εργαζομένων προς τον πολίτη.

Είπε, ακόμη, ότι σ’ αυτό το λίγο της θητείας τους έχουν υλοποιήσει σημαντικό έργο που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Και βέβαια οι εργαζόμενοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου αυτού όπως είπε και τους έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά.
 


Από την πλευρά της η κα Ιατρίδη ευχήθηκε σε όλους, είπε ότι είναι πάντα δίπλα τους καθώς γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η συμβολή των εργαζομένων στον Δήμο ενώ κάλεσε τα μέλη της Δημοτικής Αρχής να στηρίζονται στους υπαλλήλους αφού χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υλοποιηθεί το πρόγραμμά της. Είπε ακόμη ότι βρίσκονται στο πλευρό του Δημάρχου προκειμένου η Ρόδος μας να έχει ξανά τη δυναμική και την αίγλη που της αξίζει.

Ο κ. Παππάς, τέλος, έδωσε και εκείνος τις ευχές του στους εργαζόμενους, καλώντας τους να συνεχίσουν να προσφέρουν γιατί η Ρόδος έχει ανάγκη πάρα πολλά πράγματα, όπως είπε, και πρέπει όλα να βγουν στην επιφάνεια και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να πει ότι η νέα χρονιά είναι πολύ σημαντική σε πολλά θέματα και ήδη η κυβέρνηση αυτή τους πρώτους έξι μήνες έχει δείξει θετική πορεία ωστόσο μπαίνουν και άλλα θέματα όπως τα εθνικά και το προσφυγικό γι’ αυτό και οι ενέργειές τους είναι σοβαρές και υπεύθυνες.