Συνταξιοδοτήθηκε ο Γιώργος Κοτζαμπασάκης μετά από 36 χρόνια στο Δήμο Ρόδου

Τριανταέξι χρόνια δουλειάς έχει συμπληρώσει ο Γιώργος Κοτζαμπασάκης στον Δήμο της Ρόδου και κατά τι λιγότερα, από το 1987(!), βρίσκεται στην ίδια θέση και κάνει την ίδια δουλειά: από τότε μέχρι και…χθες ήταν ο απομαγνητοφωνητής των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου εδώ και τριάντα τρία χρόνια! Δουλειά υπεύθυνη και επίπονη.

Χθες, ήταν η τελευταία ημέρα που εργάστηκε στον Δήμο τη Ρόδου καθώς μετά από τόσα χρόνια συνταξιοδοτείται και,  όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η ατμόσφαιρα στο γραφείο του Προεδρείου ήταν συγκινησιακά φορτισμένη.

Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς: από τη μια, ο Γιώργος όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε από τους πλέον αγαπητούς υπαλλήλους καθότι άνθρωπος χαμηλών τόνων, τυπικός, ευγενής αλλά και…χιουμορίστας, πάντα σκορπούσε θετική ενέργεια γύρω του, όποιο και αν ήταν το βάρος της ημέρας.

Από την άλλη, καθόλου εύκολη υπόθεση για τους συναδέλφους του αφού θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια το team στο γραφείο του Προεδρείου παραμένει το ίδιο και είναι φυσικό να έχουν αναπτυχθεί ισχυρές φιλίες, ενώ και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πέρασμα του χρόνου ήταν ελάχιστες. Ευχόμαστε στον Γιώργο Κοτζαμπασάκη να χαρεί τη συνταξιοδότησή του. Θα λείψει σε όλους, τους συναδέλφους του και όχι μόνο…

Κυρ. Π.