Στο εδώλιο 41χρονος για 2,5 ευρώ

Στο εδώλιο 41χρονος για 2,5 ευρώ

Στο εδώλιο 41χρονος για 2,5 ευρώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1331 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου βρέθηκε 41χρονος για 2,5 ευρώ που έκλεψε από την τσάντα ενός ανηλίκου στην Κω και μία απόπειρα κλοπής σε αυτοκίνητο.

Τα περιστατικά είχαν σημειωθεί πριν από επτά χρόνια στην Κω και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 41χρονου παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για ληστρική κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της 17ης Μαΐου 2013 ο 41χρονος μπήκε στο σπίτι 48χρονου στην Κω όπου κοιμόταν ο ανήλικος γιος της οικογένειας. Το παιδί ξύπνησε και βρήκε έναν άγνωστο άνδρα – τον 41χρονο- να ψάχνει τα πράγματα του δωματίου του και τη σχολική του σάκα! Ο ανήλικος έβαλε τα κλάματα και τις φωνές και ο 41χρονος τον έσπρωξε και τράπηκε σε φυγή.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από το σπίτι έλειπαν 2,5 ευρώ από την τσάντα του αγοριού και ένα μπουκάλι με άρωμα.
Λίγη ώρα αργότερα ο 41χρονος εντοπίστηκε από άλλο κάτοικο της περιοχής να επιχειρεί να αφαιρέσει σταθμευμένο αυτοκίνητο, κλήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου το οποίο «απάλλαξε» τον 41χρονο από τις κατηγορίες καθώς μετέτρεψε την κατηγορία της ληστρικής κλοπής και την έκρινε απαράδεκτη καθώς δεν είχε γίνει έγκληση και έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για την απόπειρα κλοπής μετά τη δήλωση του παθόντος ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κατηγορουμένου.

Συνήγορος υπεράσπισης του 41χρονου ήταν η κα Αναστασία Χριστοφοράκη.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο