Διπλή ενίσχυση για Διαγόρα!

Παίκτες του Διαγόρα είναι από χθες οι Γιώργος Αγιώτης και Σερτζίνιο!

Ο πρώτος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η «Αθλητική Ροδιακή» είχε γράψει ξανά πως απασχολούσε μεταγραφικά τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι του έκαναν πρόταση προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό τους και περίμεναν την απόντησή του. Ο 20χρονος παίκτης απάντησε θετικά και έτσι πλέον ανήκει στην οικογένεια του «γηραιού». Μάλιστα από σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Ο Σερτζίνιο που μέχρι πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Ιάλυσου, συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες.

Είναι γνώριμος στον σύλλογο μιας και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του, ωστόσο ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης ήθελε να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται πριν ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο παίκτης έδειξε ότι αγωνιστικά είναι λίγο πίσω, ωστόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί μέσα από τις προπονήσεις. Όπως και να έχει, πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Αγιώτη, όπως είχαμε γράψει ξανά, έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου του 1999 στον Βόλο και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην U19 του τοπικού Ολυμπιακού πριν πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Από εκεί μεταπήδησε στην Κέρκυρα με την οποία άφησε καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και για τον λόγο αυτό έχει κινήσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της κατηγορίας για να τον αποκτήσουν.

Στη Λάρισα ανήκει πλέον ο Γλυνός. Μετά τον Ηλιάδη, άλλος ένας παίκτης του «γηραιού» κάνει το μεγάλο βήμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Γλυνός θα συνεχίσει να φοράει την «κυανέρυθρη» φανέλα έως και το καλοκαίρι αλλά με τη μορφή του δανεισμού. Αυτή ήταν και η επιθυμία των παραγόντων του συλλόγου προκειμένου να μην αποδυναμωθεί ο σύλλογος.