Γηπεδικό: Θέλουν άμεσα λύση Διαγόρας και Ρόδος

Το γηπεδικό είναι για μια ακόμα φορά το μεγάλο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν ο Διαγόρας και η Ρόδος.

Τόσο το κεντρικό γήπεδο όσο και το βοηθητικό, δεν είναι σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα σε ό,τι έχει να κάνει με τις προπονήσεις.

Οι δυο σύλλογοι της πόλης μας θα συναντηθούν για το θέμα αυτό την προσεχή Παρασκευή (11 π.μ.) με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη προκειμένου να βρουν λύσεις.

Η συνάντηση γίνεται μετά από επιθυμία των δυο συλλόγων. Στην επιστολή που απέστειλαν στον κ. Κολιάδη, οι δυο σύλλογοι της πόλης μας, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
 

«Κύριε πρόεδρε,

Οι δύο μεγαλύτεροι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου στον οποίο προΐστασθε, ακολουθώντας την παράδοση, χρησιμοποιούν και δηλώνουν το Δημοτικό Στάδιο ως έδρα τους.

Τόσο ο Διαγόρας όσο και η Ρόδος εκπροσωπούν την περιοχή σε εθνικές κατηγορίες.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αλλά και αστοχιών τόσο το βοηθητικό όσο και το κεντρικό Δημοτικό Στάδιο βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
Παρακαλούμε άμεσα σε συνάντηση από κοινού, τόσο η διοίκηση της Ρόδου όσο και η διοίκηση του Διαγόρα για την αντιμετώπιση των ζωτικών αυτών προβλημάτων, αφού το τελευταίο διάστημα οι δυο ομάδες μας, έχοντας εξασφαλίσει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, δεν μπορούν να προπονηθούν στα άθλια γήπεδα που χρησιμοποιούμε.

Για την ΡΟΔΟ Για τον ΔΙΑΓΟΡΑ
ΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΜΑΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ».