Ελεύθερος χωρίς όρους ο 20χρονος για τη διακίνηση ναρκωτικών

Κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατηγορείται 20χρονος ο οποίος χθες απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Ο νεαρός που αρνείται την κατηγορία αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 20χρονος φέρεται μαζί με έναν αλλοδαπό το χρονικό διάστημα, από τον Ιούνιο του 2018 έως τις 2 Απριλίου του 2019, να πούλησαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες και περισσότερο από μία φορά σε 24χρονη κοπέλα.

Τα ναρκωτικά που φέρονται να πούλησαν είναι 10 γραμμάρια ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 50 ευρώ, δύο γραμμάρια ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 10 ευρώ, 5,5 γραμμάρια της ίδιας ουσίας έναντι 20 ευρώ και τρεις φορές άγνωστη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 5 ευρώ.

Ο 20χρονος συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κ. Βαλεντίνα Βαβούλη πέρασε χθες την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση την οποία και δεν γνωρίζει και πως απλώς είναι χρήστης αλλά δεν έχει δώσει ποτέ ναρκωτικά. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.