Με πάθος και ψυχή ο Ακουσίλαος…

Μεγάλο παιχνίδι έγινε χθες στις Φάνες για το Κύπελλο, επικρατώντας τελικώς ο Ακουσίλαος με 4-2 του Αστέρα Παστίδας για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά κι έδειξαν τις …διαθέσεις τους από το 23’ με σουτ του Μοσκιού έξω από την περιοχή, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 31’ με σουτ του Πλαγγέντη.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη, ο Χριστοδούλου σέντραρε από δεξιά και ο Καβουκλής έβαλε και πάλι με εκπληκτική κεφαλιά σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, οι οποίοι και πάλι ισοφαρίστηκαν στο 67’ με πλασέ του Σιαναβέλη.

Από κείνο το σημείο και μετά όμως οι παίκτες του Σάββα Καραβόλια, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, πέραν από την καλή απόδοση, σκόραραν άλλες δυο φορές.

Η πρώτη ήταν στο 71’ με τον Χριστοδούλου που σούταρε από μακριά και είδε την μπάλα ν’ αλλάζει πορεία στον αέρα και να ξεγελά τον Στεργενάκη, καταλήγοντας στα δίχτυα του. Το τελικό 4-2 έγινε από τον Παπακωνσταντίνου με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, αφού πέρασε δυο παίκτες και πλάσαρε από αριστερά.

Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Κυρίτσης με βοηθούς τους Ζαρίδα και Ροδίτη.

Ακουσίλαος: Καμπούρης, Χατζηκυριάκος, Φουσατζιά, Τσουβαλάς, Κώστας, Τζαβάρας, Μοσκιού, Χριστοδούλου (80’ Κωνσταντινίδης), Καβουκλής (98’ Μαργαρίτης), Ατσίδης (90’ Πολυμένοφ), Παπουρδάνος (60’ Παπακωνσταντίνου).
Αστέρας: Στεργενάκης, Καλαϊτζίδης, Αυγενικός, Αποστολόπουλος, Κορκίδας (54’ Γιαννακόπουλος), Σερμπίνης, Πολυμένοφ, Αλαβάνος (54’ Σιαναβέλης), Πλαγγέντης, Λιαμής, Κυρίτσης (64’΄Μίρτσεβ).