Ευτυχώς κι ο Γεωργαλλής για τον Ηρακλή Μαριτσών…

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση χθες στο Παραδείσι και τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ηρακλή Μαριτσών.

Μετά το γκολ-πλασέ του Κουτσουμπάρη στο 17’, οι γηπεδούχοι έβαλαν… δύσκολα στους παίκτες του Κώστα Πάττα, που χρειάστηκαν την εμπειρία του νεοαποκτηθέντος Λευτέρη Δράκου καταρχάς, για να ισοφαρίσουν χάρις σε κεφαλιά του στο 59’.

Μέχρι και τη συμπλήρωση των 90 λεπτών συν των όποιων καθυστερήσεων δεν επιτεύχθηκε άλλο γκολ, με τον Κουμέντο μάλιστα ν’ αποκρούει πλασέ από τετ-α-τετ του Θάνου,  κι έτσι έπρεπε να υπάρξει ο έξτρα χρόνος των 30 λεπτών για την ανάδειξη του νικητή.

Τότε και συγκεκριμένα στο 115’, ο Γεωργαλλής που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μπάμπη Βασιλώτου σκόραρε με πλασέ κι έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή Μαριτσών να συνεχίσει στο θεσμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Ατσικνούδας με βοηθούς τους Κασιώτη και Πλάτση

Κλεάνθης: Ηλίας, Γρηγοριάδης, Πιτσουρδάκης, Βασιλείου,  Τσίγκριλας, Δανάς, Κουτσουμπάρης, Ποζατζίδης, Χότζα (68’ Λόσε), Θάνος, Πελέκης, (55’ Πολύζος).
Ηρακλής: Κουμέντος, Βασιλώτος Ε., Βασιλώτος Χ. (46’ Γεωργαλλής), Κρητικός (46’ Μπαούρης), Ανδρεόπουλος, Επιφάνης, Φελεσάκης, Χατζηκοσμάς, Παφιάκης (70’ Λολάκης), Δράκος, Κούρος (65’ Λερογιάννης).