Επιβλητικός ο Πολυβώτης στη Νίσυρο

Επιβλητικός ο Πολυβώτης στη Νίσυρο

Επιβλητικός ο Πολυβώτης στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Πιάνοντας υψηλή απόδοση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 6-2 απέναντι στην Αδελφοσύνη

Με το επιβλητικό 6-2 επικράτησε ο Πολυβώτης χθες στη Νίσυρο της Αδελφοσύνης, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Αν και οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πρώτοι μόλις στο 10’ με τον Πλαγγέντη και το ωραίο πλασέ του, οι Νισύριοι ισοφάρισαν στο 34’ μετά από κόρνερ του Χατζηνικολάου και κοντινό σουτ του Καρακωνσταντίνου.

Ο Χατζηνικολάου …σέρβιρε και το δεύτερο γκολ του Πολυβώτη δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από κόρνερ, για να βρει δίχτυα με κεφαλιά και πάλι ο Καρακωνσταντίνος.

Παρόλα αυτά η Αδελφοσύνη είχε το σθένος να το… παλέψει και να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακάκη, στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν στη συνέχεια και τόσο καλά για την ομάδα του.

Με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ, ο Τάσος Σφακιανός έκανε το 3-2 στο 51’, ενώ ο Γιάννης Σφακιανός πέντε λεπτά μετά, βρήκε ωραία τον Βασίλη Δ. Χατζηνικολάου, ο οποίος με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Πριν καν …κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και συγκεκριμένα αφού πέρασαν δυο λεπτά, ο Γιάννης Σφακιανός πλάσαρε για το 5-2, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται πια στο 88’ από δυνατό σουτ του Χαρτοφύλλη από κοντά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Τσουρούτης με βοηθούς τους Γιαννούλη και Φασουλάρη.

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης Ν., Παπάς, Καρακωνσταντίνος Χατζηνικολάου Χ., Γαλαζούλας (60’ Καραγιάννης), Χατζηνικολάου ΒΚ., Φωτεινής (64’ Χατζηστεφανής), Πατρίκης (70’ Γερογιάννης), Χατζηνικολάου ΒΔ., Σφακιανός Α., Σφακιανός Ι. (80’ Χαρτοφύλλης Π.)
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Ε., Μπουμπουλάκης, Κουμπιάδης, Ζαμαντάκης Σ., Ζαμαντάκης Μου. (72’ Ζαμαντάκης Μεμ.), Κυριακάκης, Χατζηδημητρίου Κ. (60’ Κεμάλ) Μπουλουντίδης, Τοπάλ, Πλαγγέντης (65’ λτ. Εμίρογλου Μ.).

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα