Η μεταγραφική αφύπνιση του Κολοσσού

Οι νίκες Άρη και ΠΑΟΚ φαίνεται πως αφύπνισαν μεταγραφικά τον  Κολοσσό που ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τις προαναφερόμενες ομάδες σ’ ένα πρωτάθλημα της Basket League με ιδιαιτερότητες. 

Ο ερχομός του Ζερμέιν Λοβ, παλιού γνώριμου του Άρη Λυκογιάννη στον Χολαργό, δεν ξέρουμε αν θα φέρει την άνοιξη, μετά όμως από την απόδοση του Γκρίφιν, φοβόμαστε και τη σκιά μας.

Είναι άραγε ο Αμερικανός γκαρντ ύστατη λύση, μια σανίδα σωτηρίας ή μήπως απλώς μια κίνηση για να πούμε ότι κάτι κάναμε κι εμείς μετά την ενίσχυση των ομάδων με τους ίδιους στόχους. 

Ο σημερινός αγώνας στο κλειστό της Καλλιθέας θα δώσει εν μέρει απαντήσεις ή και αποδείξεις για το εγγύς μέλλον και το πώς θα πορευτούν οι «θαλασσί» που ξεκινήσαν, όπως και να ‘χει, με μια σιγουριά και τώρα ήρθαν τα πάνω  κάτω.

Δυνατός ή όχι ο Κολοσσός, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να το παλέψει και να βγει πάνω από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια, ποιος θα το πίστευε αυτό πριν μερικά χρόνια;

Όταν ο αγώνας Άρης-ΠΑΟΚ ήταν το ντέρμπι της Ευρώπης και τώρα το παλεύουν και οι δυο τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Εκεί κι αν ήρθαν τα πάνω κάτω, όπου ο κόσμος τα ‘χει πάρει στο κρανίο…

Άντε να δούμε, γιατί αν νικήσουμε τον Προμηθέα αύριο, λες ότι κάτι κινείται…