Οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής

Μετά τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΔ, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις σχετικά με τα σωματεία από το νησί μας:

Ποινές λόγω αποβολής

1 αγωνιστική: Φασουλέτος Φ. (Ποσειδών Καρπάθου),  Καλοπήτας Π. (Άρης), Ρούσσος Α. (ΑΕΡΑ), Παπαϊωάννου Ν. (Ηρακλής Λάρδου), Ρουμελιώτης Α/. (Πολυβώτης), Μποϊλής Ζ. (Δόξα Καρδάμαινας),.

4 αγωνιστικές: Ευαγγελίδης Σ. (Ηρακλής Λάρδου)

5 αγωνιστικές: Καραμολέγκος Γ. (Ατρόμητος Διμυλιάς)

Αποφάσεις επί απολογιών

Σε ό, τι αφορά τους αγώνες Άρης-ΑΟ Πυλίου και ΑΕΡΑ-Ηρακλής Μαριτσών, επιβλήθηκε στα γηπεδούχα σωματεία η ποινή της έγγραφης επίπληξης και 50 ευρώ πρόστιμο στην ομάδα από τον Αρχάγγελο, ενώ στον αντιπρόεδρο των Αφαντενών, Σωτήριο Κασιώτη, απαγορεύτηκε η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για 45 ημερολογιακές μέρες συν πρόστιμο 100 ευρώ.

Παραίτηση του Ιάλυσου από το πρωτάθλημα Κ14

Σύμφωνα με το από 17.01.2020 έγγραφο της, η ομάδα «ΓΑΣ Ιάλυσος» δηλώνει ότι παραιτείται το Πρωτάθλημα Κ-14  Δωδεκανήσου 2019-20, λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

Όλοι οι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκορ 3-0  υπέρ των αντίπαλων σωματείων.  Τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από τις αντίπαλες της παραιτηθείσης ομάδος   (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).

Επίσης στην ομάδα «ΓΑΣ Ιάλυσος» επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμό πενήντα (50) ευρώ (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).

Κλήση σε απολογία

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της συνάντησης στις Φάνες Ακουσίλαος-Αστέρας Παστίδας για το Κύπελλο, καλείται σε έγγραφη απολογία έως και την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, το γηπεδούχο σωματείο.