Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας του ΑΟ Σταματίου

Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος Εμ. και Μ. Σταματίου τον ερχομό του νέου χρόνου.

Η κοπή της βασιλόπιτας  για τα τμήματα του στίβου έγινε την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου,  στο «σπίτι» του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου. Παρόντες ήταν αθλητές, αθλήτριες, γυμναστές, τον Πρόεδρο κ. Μάνο Κόκκινο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Υποτροφιών Εμ. και Μ. Σταματίου κ. Θ. Φραράκη, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Ζήκα και τον τεχνικό Σύμβουλο του κ. Σάββα Διακονικόλα.


 Ο Πρόεδρος κ. Μάνος Κόκκινος ευχήθηκε υγεία και πρόοδο σε όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την άνοδο του τμήματος του στίβου στην 40ή θέση πανελληνίως μέσα σε 340 σωματεία, ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες να διαπρέψουν και αυτή τη χρονιά στους αγώνες. Υποσχέθηκε δε ότι το Συμβούλιο θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τους τις προσπάθειες. Με μεγάλη χαρά απένειμε τα βραβεία  και τις πλακέτες στους Πανελληνιονίκες Ντέτσικα Γιάννη (χρυσό-αργυρό), Οικονομοπούλου Σαββίνα (χρυσό), Ζενέγια Ελημπιώνα (αργυρό) και Ζενέγια Λάουρα (χάλκινο). 


Με τα ίδια θερμά λόγια και ευχαριστίες μίλησαν στους αθλητές και στις αθλήτριες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πασχάλης Γκογκίδης και κ. Λάκης Συρόπουλος, καθώς επίσης ο κ. Βασίλης Ζήκας και ο κ. Σάββας Διακονικόλας από πλευράς ΕΑΣ.


Η κοπή της βασιλόπιτας  για τα τμήματα του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο κι έδωσαν το «παρών» αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ο Πρόεδρος κ. Μάνος Κόκκινος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και γονείς.


Στα παιδιά του μπάσκετ ο Πρόεδρος δήλωσε τα εξής: «Οι διαδικασίες να αποκτήσουμε δικό μας γήπεδο προχωρούν και εφόσον οι προσπάθειες αντιμετωπισθούν θετικά και με ενδιαφέρον από τις Αυτοδιοικητικές Αρχές του τόπου μας, πιστεύουμε ότι μέσα στον νέο χρόνο μπορούμε να εγκαινιάσουμε το δικό μας γήπεδο». 


Την όλη οργάνωση της εκδήλωσης συντόνισαν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ελένη Κορναροπούλου-Κοκκίνου για το μπάσκετ και  κ. Καίτη Κυπραίου για τον στίβο.