Κοιτάζει ψηλά ο Διαγόρας!

Με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον ΟΦ Ιεράπετρας οι οποίοι θα τους δώσουν την ευκαιρία να αναρριχηθεί και άλλο προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι τελευταίες δυο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας έχουν δώσει μια μεγάλη ψυχολογία στους παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη οι οποίοι είναι έτοιμοι να κερδίσουν και σήμερα.Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουν πάρα πολύ προκειμένου να έχουν αντίκρισμα οι τελευταίες νίκες σε Τρίκαλα και Ηγουμενίτσα.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν παράλληλα να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το “παρών” σήμερα στο στάδιο της πόλης μας.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο κ. Ρουτζιέρης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμα και τον Μανωλάκη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Ο Μιχάλης Γιουματζίδης από τον Σύνδεσμο της Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Αδαμόπουλος και Σοφία Αθανασοπούλου από την Μεσσηνία. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης και παραρατηρητής τους θα είναι ο Πέτρος Κωτούλας από το Κιλκίς.

Στον Βόλο ο Ιάλυσος
Στο Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη αγωνίζεται σήμερα στη 1.30 μ.μ. ο Ιάλυσος. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «ερυθροκίτρινους» καθώς παίζουν με μια φορμαρισμένη ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες πάντως του Βαγγέλη Χοσάδα μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να έχουν και την ανάλογη συνέχεια. Διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Ανδριανός και «βοηθοί» του οι Σπήλιος Οικονόμου και Ιορδάνης Κατεριάδης, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Αχαΐας. «Τέταρτος» θα είναι ο Ιορδάνης Κατεριάδης από την Πέλλα και παρατηρητής τους ο Αντώνης Βαλιώτης από τη Λάρισα.

Όλα τα σημερινά παιχνίδια
Όλα τα σημερινά παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής μαζί με τους διαιτητές, τους «βοηθούς» και τους παρατηρητές τους είναι τα ακόλουθα:
Βόλος (13:30): Νίκη Βόλου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Βαλιώτης)
(Ανδριανός- Οικονόμου- Κακαφώνης/ Κατεριάδης)
Ρόδος (14:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Ο.Φ. Ιεράπετρας (Κωτούλας)
(Γιουματζίδης- Αδαμόπουλος- Αθανασοπούλου/ Κακουλίδης)
Ηγουμενίτσα (15:00): Θεσπρωτός- Ολυμπιακός Βόλου (Σπύρου)
(Μελτζανίδης- Πήττας- Καραλής/ Γιούργας)
Τρίκαλα (15:00): Τρίκαλα- Π.Ο. Τρίγλιας (Σηπάκης)
(Μπαϊρακτάρης- Γουρνιάς- Παγουράς/ Σουλίδης)
Νίκαια (15:00): Ιωνικός Νικαίας- Καλαμάτα (Μπλούνας)
(Κατοίκος- Αναστασάκης- Κομισοπούλου/ Πόγκας)
Αιγάλεω (15:00): Αιγάλεω- Ένωση Ασπροπύργου (ΕΡΤ3) (Κωνσταντάκης)
(Ματσούκας- Τσιλίκας- Πετρίδης/ Φωστέρης).