Συνάντηση των σωματείων με τον ΔΟΠΑΡ για τα γήπεδα της Ρόδου

Την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις και να κάνουν τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά τη χρήση των γηπέδων του νησιού μας θα έχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων μεθαύριο (18.00) στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου θα γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη.

Όλη αυτή η κίνηση αποτελεί πρωτοβουλία του ΔΟΠΑΡ, προκειμένου να γίνει μια αρχή ως προς την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα αυτό, που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της πόλης.

Η ανακοίνωση από τον ΔΟΠΑΡ:
«Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Αλέξανδρος Κολιάδης, στο πλαίσιο των προσπαθειών στήριξης των αθλητικών δράσεων και προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους τόσο από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. όσο και από τον ίδιο προσωπικά, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους εκπροσώπους όλων των αθλητικών συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, που χρησιμοποιούν τα ποδοσφαιρικά στάδια της Ρόδου, την Πέμπτη 30-01-2020 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ρόδου για μια εποικοδομητική συζήτηση με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και αναζήτηση λύσεων στα καίρια προβλήματα των  αθλητικών υποδομών του νησιού».