Μια τετράδα αγώνων  όλα τα λεφτά για τον Κολοσσό

Μια τετράδα αγώνων σημαντική για την εξασφάλιση της παραμονής περιμένει τον Κολοσσό, καθώς το ερχόμενο Σάββατο πάει στην Πυλαία, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ανανεωμένο κι ενισχυμένο τελευταίως ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια θα παίξει με τον Άρη στην Καλλιθέα, ενώ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής πρόκειται να πάει στη Λάρισα για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα. Η… αποστολή του αυτή θα ολοκληρωθεί όταν θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον Ιωνικό εντός έδρας κι αναλόγως του συνδυασμού αποτελεσμάτων, μπορεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό να έχει πετύχει τον στόχο του, αν όλα πάνε καλά.

Όλες οι παραπάνω ομάδες είναι αντίπαλοι στα μέτρα του κι ενδεχόμενες νίκες θα τον απαλλάξουν από το άγχος επίτευξης του στόχου νωρίτερα, αφού η αρχή μπορεί να θεωρηθεί η νίκη με τον Προμηθέα το περασμένο Σάββατο.

Βεβαίως δεν είναι ακόμη τίποτε βέβαιο στο κομμάτι το μεταγραφικό μετά και τον τραυματισμό του Ντόνοβαν Τζάκσον στο Λαύριο, που θα τον κρατήσει δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ζερμέιν Λοβ όμως, το νέο απόκτημα των «θαλασσί», έδειξε από νωρίς ορεξάτος στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και πέτυχε το σημαντικό καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα με το οποίο ο Κολοσσός πήρε τη μεγάλη νίκη. Η συνέχεια πάντως θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, μιας και πολλές ομάδες είναι κοντά από άποψη βαθμολογική και δυναμικότητας.