Συνεργασία των καταστηματαρχών  της Παλιάς Πόλης με τους φορείς της Ρόδου

Tη λύση των προβλημάτων που υπάρχουν στη Μεσαιωνική Πόλη και την προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου επιδιώκουν οι επιχειρηματίες της περιοχής που έχουν ξεκινήσει  κύκλο επαφών.

Η αρχή έγινε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και θα ακολουθήσουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Όπως δήλωσε στον  “Sky” Ρόδου χθες η εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου Επιχειρηματιών Επαγγελματιών  της  Παλιάς Πόλης κ. Μαρία Αγγέλου σε λίγες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση του νέου λογοτύπου του ΣΕΕΠ. Σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία και η ιστοσελίδα που δημιούργησε ο ΣΕΕΠ για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής.

«Τώρα είναι η εποχή που όλοι ετοιμαζόμαστε για τη νέα τουριστική σεζόν. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλή. Τα μηνύματα που φθάνουν στη Ρόδο  είναι θετικά. Ελπίζουμε να έρθουν στο νησί τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου να αφήσουν χρήματα στις επιχειρήσεις», δήλωσε η κ. Μαρία Αγγέλου τονίζοντας ότι “χρειαζόμαστε όλους τους φορείς. Είμαστε νέοι και επιδιώκουμε την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας”.