ΑΣ Ρόδος: Να μην υποτιμήσουν  την ΑΕΚ Τρίπολης

Μπορεί η Ρόδος να καλείται να παίξει  την Κυριακή με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας (ΑΕΚ Τρίπολης), ωστόσο ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος ούτε να ακούσει δεν θέλει πως πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι.

Στην πραγματικότητα, οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν να φανεί πολύ βατό παιχνίδι αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να δείξουν την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

Είναι κάτι που έχει ζητήσει σε όλους τους τόνους και ο κ. Βελιτζέλος ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως το πρωτάθλημα κρύβει πολλές παγίδες σε όλα τα παιχνίδια και η Ρόδος οφείλει πάντοτε να είναι αγωνιστικά πειθαρχημένοι. Είναι άλλωστε κάτι που ο τεχνικός της ομάδας το θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή Τσαΐρι καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν για να χρησιμοποιηθεί το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Κάτι τέτοιο, αναμένεται να γίνει σήμερα καλώς εχόντων των πραγμάτων και έτσι τα «ελάφια» θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στην τακτική ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Δεν υπολογίζονται οι Μπουντόπουλος και Χατζησάββας οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι είναι τιμωρημένοι με μια αγωνιστική. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. θα διαιτητεύσει ο Αντώνης Τραϊφόρος και «βοηθοί» του θα είναι οι Μιχάλης Σγουράκης και Ιορδάνης Καρακελές από τον Σύνδεσμο του Πειραιά. Παρατηρητής τους θα είναι ο Μπάμπης Λάμπρου από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.