Μεγάλη πίστη στον Ιάλυσο

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό που θα γίνει στο «Οικονομίδειο» θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του Ιάλυσου υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξέρουν ότι καλούνται να παίξουν με μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας που μάλιστα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδό της, ωστόσο δεν πτοούνται και πιστεύουν ακράδαντα ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, θα είναι εφικτό να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του νησιού μας ευελπιστεί να έχει για μια ακόμα φορά τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου καθώς τον έχει πολύ μεγάλη ανάγκη σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα δώσουν άλλη ώθηση ενόψει της συνέχειας και για τον λόγο αυτό η τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των παικτών και να τους κάνει να παίξουν δυνατά και σε καμία περίπτωση να μην φοβηθούν τον αντίπαλό τους.

Ο κ. Χοσάδας για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μαραγκουδάκη και Χειμωνέττο ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κούντικ η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.