Απόκτησε το κορμί των ονείρων σου

Αν έχεις βάλει ως στόχο να βγεις νικήτρια στη μάχη με το επίμονο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα, η επιστήμη σου προσφέρει την πλέον αποτελεσματική λύση για να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Αποτελεί την πιο σύγχρονη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της κλασικής χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς όμως την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του δερματολογικού ιατρείου, υπό τοπική αναισθησία, χωρίς νυστέρι και τομές.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια,η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζεται;

Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πως δεν υπάρχουν τομές και ράμματα και έτσι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του άμεσα, χωρίς πόνο.

Πού εφαρμόζεται;

Η Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όποια περιοχή παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα ψωμάκια, τα μπράτσα και οι γάμπες, καθώς και σε πιο δύσκολες περιοχές όπως τα γόνατα και το διπλοσάγονο, στις οποίες μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να επέμβουμε.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Ρόδου. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

 

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Ρόδο, στη διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εμπορικό Κέντρο "Cairo" ή καλέστε στο 22410 32700.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  info@cosmeticdermamedicine.gr.

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr