Ανεξαρτητοποιήθηκε σύμβουλος της μειοψηφίας στον δήμο Λέρου

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό "Λέρος Νέα Αρχή" απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παλαπουγιούκ.

Ο κ. Παλαπουγιούκ, με δήλωσή του αφήνει αιχμές κατά του δημοτικού συμβούλου Γ. Τραμπούλη κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για "συνωμοσίες και κάθε λογής τακτική που υπονομεύει την πολιτική ζωή του τόπου" καθώς και για "φαντασιόπληκτες ιστορίες".

Σημειώνεται ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σώμα θα κληθεί να ψηφίσει νέο Γραμματέα Δ.Σ.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης
“Κα  Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό “Λέρος Νέα Αρχή” με επικεφαλής τον Στέλιο Λουλουδιά.

Οι λόγοι για την ανεξαρτητοποίησή μου έχουν να κάνουν με τη στείρα και ανούσια πολιτική που εφαρμόζουν κάποια από τα στελέχη του συνδυασμού προβάλλοντας στην κοινωνία μια εικόνα με την οποία δεν συμφωνώ.

Θέλω να ευχαριστήσω το Στέλιο Λουλουδιά για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, μαζί του έδωσα έναν έντιμο, καθαρό και αξιοπρεπή αγώνα.

Επιπλέον κ. Πρόεδρε για λόγους ευθιξίας σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και σας ευχαριστώ θερμά για την έως τώρα άριστη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού μας συμβουλίου.
Τέλος, παρακαλώ η παρούσα όπως αναγνωστεί στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Με τιμή
Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
τ. Γραμματέας του Δ.Σ Λέρου”.


Σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα ο κ. Παλαπουγιούκ αναφέρει τα εξής:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Λουλουδιά για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε έως σήμερα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν αντιληφθεί λανθασμένα ότι η κόντρα, ο διχασμός και η ανούσια πολιτική αντιπαράθεση θα τους δώσει διάρκεια στην πολιτική ζωή του τόπου.

Σε αυτόν τον ξεπεσμό πολιτικής από κάποιους, που δυστυχώς ο κ. Λουλουδιάς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνοδοιπόρος.
Οι φαντασιόπληκτες ιστορίες, οι "και καλά" συνωμοσίες και κάθε λογής τακτική που υπονομεύει την πολιτική ζωή του τόπου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμένα.

Η κοινωνία της Λέρου δεν με έστειλε στα έδρανα για να ψηφίζω "παρών" και όχι στην ανέλιξη του νησιού μου για χάρη ενός ανθρώπου που βλέπει παντού φαντάσματα.

Θα συνεχίσω μόνος το αγώνα για μια καλύτερη Λέρο συνεργαζόμενος με όσους αγαπούν τον τόπο. Θα βρίσκομαι στην αίθουσα του Δ.Σ. για να ψηφίζω κάθε θετική πρόταση για τον τόπο μακριά από υστερίες.

Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη Λέρο και θα κριθούμε για την προσφορά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους κ. Στέλιο Λουλουδιά, κ. Δημήτριο Μουντάκη και κ. Μιχάλη Καραμπάτη που από την αρχή κινήθηκαν σε πνεύμα συνεργασίας και έκαναν ότι πρέσβευαν οι αξίες της διακήρυξης του συνδυασμού μας, δείχνοντας ό,τι αγαπούν τον τόπο μας και εύχομαι να συνεχίσουν τον έντιμο αγώνα τους".