Ιάλυσος: Πανέτοιμοι να παλέψουν!

Αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή διεκδικώντας μια πολύτιμη νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες του Ιάλυσου οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα στις 2.30μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του νησιού μας κάτι το οποίο όμως δεν πτοεί τους παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να πάρουν το «τρίποντο» το οποίο θα τους δώσει πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι τρεις βαθμού απέναντι στον 2ο του βαθμολογικού πίνακα θα είναι πολύτιμοι. Οι γηπεδούχοι είναι λοιπόν έτοιμοι να παίξουν δυνατά από το ξεκίνημα αναζητώντας το γκολ που θα τους βοηθήσει να παίξουν με λιγότερο άγχος στη συνέχεια.

Χωρίς Χειμωνέττο και Μαραγκουδάκη
Τα αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι είναι δυο. Πρόκειται για τον Κώστα Χειμωνέττο και τον Μαραγκουδάκη  οι οποίοι είναι τιμωρημένοι («χρωστάνε» άλλη μια αγωνιστική) και δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Βαγγέλη Χοσάδα. Οι δεκαεννιά παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι ακόλουθοι:  
Ανδρούτσος, Άγγελος Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Γιώργου, Κούντικ, Πριονάς, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Κονέ, Ντιατά, Χειρίτραντας, Τασιούλης, Κουγιός, Κυριλίδης, Πάττας, Τάντιτς  και Πετράκης. Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποκλειστεί ο ένας προκειμένου να μείνουν δεκαοκτώ οι οποίοι και θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

- O Απόστολος Τζουμαλάκης από τον Σύνδεσμο των Σερρών θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. «Βοηθοί» του θα είναι οι Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σέρρες) και Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδική). «Τέταρτος» θα είναι ο Δημήτρης Ατσικνούδας και παρατηρητής τους ο Ανδρέας Τριανταφύλλης από την Πάτρα.

Άλλα δυο παιχνίδια
Εκτός από την αναμέτρηση του «Οικονομίδειο» σήμερα διεξάγονται άλλες δυο αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Θα παίξουν οι Τρίγλια Χαλκιδικής με τον Θεσπρωτό και η Καβάλα με τα Τρίκαλα. Και τα δυο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.