«Αυγενάκηδες» υπάρχουν παντού και είναι προγραμματισμένοι να εκτίθενται και να εκθέτουν άλλους

• «Αυγενάκηδες» και «Αυγενάκισσες» υπάρχουν παντού. Κι είναι πανομοιότυποι και προγραμματισμένοι να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: να εκτίθενται και κυρίως να εκθέτουν άλλους.

• Συνεχίζει να προκαλεί «το κράτος των Αθηνών» τα νησιά μας αλλά κι εκείνοι που το ανέχονται! Έβγαλαν και πάλι απέξω τη Ρόδο σε ό,τι αφορά την ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών, αλλά δεν πρόκειται να τους περάσει. Ήδη ετοιμάζεται μεθοδευμένη αντίδραση.

• Όταν ακούμε επίσης όλους αυτούς που δεν ξέρουν ούτε στο... χάρτη πού πέφτουμε, να μας διαβεβαιώνουν ότι έχουν τα αναγκαία μέτρα(!) για να μην έχουμε πρόβλημα με την έξαρση της γρίπης, τότε είναι που ανησυχούμε στ αλήθεια! Γιατί αυτοί οι κορωνο-υπέυθυνοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους κορωνοϊούς όλου του πλανήτη!

• Να το θαυμάσουμε όλοι αυτό το κράτος... δικαίου; Αυτό που επιτρέπει στα Μέσα Ενημέρωσης να δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της αδικοχαμένης Ελένης και προστατεύει τους κατηγορούμενους για το έγκλημα, απαγορεύοντας σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και διαδίκτυο,  να δείξουν φωτογραφίες και να ανακοινώσουν τα ονόματά τους;

Ο (πολύ) κακός