Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Βεργωτή...

Στην τελευταία του κατοικία συνόδεψαν χθες τον Μιχάλη Βεργωτή πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος που ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών της Ρόδου κάτω από κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης. 

Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών καθώς επίσης και πολλοί αθλητές, ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι τοπικών ομάδων.

Ο εκλιπών εξάλλου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού μας όπως και γνωστός επιχειρηματίας στο κέντρο της πόλης. 

Διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ Διαγόρας, στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου καθώς επίσης και στον Διαγόρα Βατίου. Υπήρξε επίσης μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ρόδου την δεκαετία του 1990, όταν πρόεδρος ήταν ο Κάλλιστος Διακογεωργίου. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Μιχάλη Βεργωτή απέστειλαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης  και Γιάννης Παππάς, ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της περιοχής μας, η ΠΑΕ Διαγόρας, η Ρόδος, ο Ηρακλής Μαριτσών, ο ΟΦ Ιστρίου, ο Απόλλων Καλυθιών, οι παλαίμαχοι των Καλυθιών, ο Διγενής Κοσκινού, οι Πάνθηρες, η Θύρα 6, ο Διαγόρας Βατίου, ο Άγιος Ισίδωρος, η Αναγέννηση Έμπωνας, ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, ο Νηρέας και Δόξα Ψίνθου.