Κώστας Βελιτζέλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Μπορεί η Ρόδος να μην εντυπωσίασε  με την απόδοση της στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ Τρίπολης, «σπαταλώντας» ουσιαστικά όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. 

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:
«Από θέμα τακτικής έχουμε αρχίσει να παίρνουμε την κατεύθυνση που θέλω πάνω στα κομμάτια της υπομονής και ροής στο παιχνίδι μας. Βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί σε ότι αφορά το αγωνιστικό μας πλάνο αλλά δεν είχαμε την ουσία. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, μπήκε η μπάλα παραπάνω στην περιοχή και τελικά σκοράραμε κερδίζοντας έτσι τον αγώνα. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι είμαι περισσότερο ικανοποιημένος σε σχέση με άλλα που μπορεί να είχαμε κερδίσει αλλά δεν ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Πλέον αρχίζουμε να πλησιάζουμε προς αυτό».

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε:
«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα δεν πρόκειται να χαλαρώσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».

Επιστρέφουν Χατζησάββας και Μπουντόπουλος
Ενισχυμένη με τους Χατζησάββα και Μπουντόπουλου αναμένεται να παραταχθεί η Ρόδος στο επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον Αθλητικό Όμιλο Υπάτου. Οι δυο ποδοσφαιριστές εξέτισαν την ποινή τους και είναι και πάλι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Χθες, γυμνάστηκαν κανονικά μόνο όσοι δεν έπαιξαν στον προχθεσινό αγώνα ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Σήμερα άπαντες θα έχουν ρεπό.