Οι μπουλντόζες μάζεψαν μπάζα και πέτρες στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα χθες πως οι μπουλντόζες στο περιβόητο πια τοιχίο επί της Βύρωνος έκαναν τη δουλειά τους και μάζευαν τα μπάζα και τις πέτρες, μπας και γίνει την Κυριακή το ντέρμπι Διαγόρας-Ιάλυσος.

Δηλαδή,  πώς είχαν την εντύπωση κάποιοι ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας μ’ ένα μέρος του σταδίου «Διαγόρας» ανοικτό για τον καθένα και με τσιμεντόπετρες προς εξυπηρέτηση του… αγνού φιλάθλου.

Βεβαίως, επειδή κατά καιρούς με απασχολούν κάτι… υπαρξιακά ερωτήματα, θέτω και τώρα ένα μήπως και κάποιος με τετράγωνη λογική το μελετήσει και δώσει μια πειστική απάντηση.

Στο μέρος όπου δεν θα υπάρχει τοιχίο, πώς θα καλυφθεί ο χώρος; Ή μήπως θα τη στήσουν εκεί καμιά πενηνταριά αστυνομικοί για να μην αφήσουν κανέναν να μπει μέσα.

Και δεν είναι οι τζαμπατζήδες, το ενδημικό αυτό είδος φιλάθλων στην Ελλάδα, όσο οι φασαριόζοι, άλλο ένα είδος αρκετά συμπαθές σε κάθε κατηγορία ποδοσφαιρικού αγώνα.

Δεν ξέρω μήπως τις επόμενες μέρες γίνει κάποια… πατέντα και ο χώρος καλυφθεί,  όπως πρέπει, για να προστατευτούν όλοι όσοι θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν τον αγώνα και όχι οτιδήποτε εκτός αυτού.

Για να δούμε μετά και τις συνεννοήσεις όλων όσοι πρέπει,  αν θα βγει κάτι καλό και τι αντίδραση θα υπάρξει από την αστυνομία, μην τυχόν και δούμε γηπεδούχο τον Διαγόρα στο Οικονομίδειο…