Στο All Star Game ο Ντάνι Αγκμπελέζε

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιόνας Ματσιούλις διάλεξαν σε διαδικασία που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports τις ομάδες τους για τον Κεντρικό Αγώνα του 24ου EKO All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 16:30).
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του EKO All Star Game οι δύο ομάδες δεν συγκροτήθηκαν με βάση την προέλευσή τους (Ευρωπαίοι – Αμερικάνοι ή Έλληνες – Ξένοι). Η καινοτομία της διοργάνωσης του Ηρακλείου της Κρήτης που θα φιλοξενήσει τις τριήμερες εκδηλώσεις του EKO All Star Game από την Παρασκευή, είναι πως οι δύο πρώτοι παίκτες στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, επέλεξαν για τις ομάδες που πήραν το όνομά τους (Team Calathes – Team Maciulis) από τους υπόλοιπους 22 παίκτες που ψηφίστηκαν από τους φιλάθλους και τους προπονητές της EKO Basket League, τους συμπαίκτες τους χωρίς περιορισμό καταγωγής.

Η αλλαγή στον τρόπο συγκρότησης των ρόστερ, έγινε προκειμένου να ανανεωθεί ο επιτυχημένος θεσμός του EKO All Star Game, να δοθεί επιπλέον κίνητρο στους παίκτες που αγωνίζονται στον Κεντρικό Αγώνα και να νιώσουν παίκτες και φίλαθλοι όπως στα ανοιχτά γήπεδα της γειτονιάς τους όταν παίζουν με την παρέα τους.

Αρχικά οι Καλάθης, Ματσιούλις, που διασκέδασαν τη διαδικασία να λειτουργούν σαν General Manager, διάλεξαν τους τέσσερις συμπαίκτες τους στην πρώτη πεντάδα. 

Στην Team Maciulis θ’ αγωνιστεί και ο σέντερ του Κολοσσού Ντάνι Αγκμπελέζε με προπονητές εκεί τους Ρικ Πιτίνο και Βαγγέλη Ζιάγκο στην αρχική πεντάδα, ενώ το συνολικό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω: 

TEAM MACIULIS
ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

ΓΙΟΝΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ    ΑΕΚ
ΤΑÏΡΙΣ ΡΑΪΣ    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΤΖΙΜΕΡ ΦΡΕΝΤΕΤ    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΟΓΛΟΥ    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΝΤΑΝΙ ΑΓΚΜΠΕΛΕΣΕ    ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΓΚΟΥ
ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ    ΠΑΟΚ
ΟΛΙΒΙΕΡ ΧΑΝΛΑΝ    ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ    ΑΡΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ    ΑΕΚ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ
ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΛΟΤΕΡ    ΑΕΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS).