Κώστας Παπαδόπουλος - Κλεάνθης: «Θέμα χρόνου να βρούμε τον ρυθμό μας»

Την άποψη ότι η ομάδα του σιγά σιγά θα βρει και πάλι το δρόμο της εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Κλεάνθη Παραδεισίου Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος που έκανε λόγο για «διοικητικά προβλήματα τα οποία ξεπεράστηκαν», τόνισε τα ακόλουθα:

«Είχαμε ορισμένα διοικητικά προβλήματα κατά την διάρκεια των διακοπών τα οποία οπωσδήποτε επηρέασαν την ομάδα. Νομίζω όμως ότι σιγά σιγά θα βρούμε τον δρόμο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα μέλλον. Είμαστε αισιόδοξοι όπως πάντα βέβαια ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα δοθεί «μάχη» για την παραμονή, απάντησε ως εξής: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ενδεχομένως τα πάντα να κριθούν την τελευταία αγωνιστικής. Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε μέχρι και το τέλος. Ας φυσικά η παραμονή έρθει και νωρίτερα, είναι καλοδεχούμενοι».

Όσο για το ποιο είναι το κλειδί σωτηρίας της ομάδας, είπε: «Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να εμφανίσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο και πριν από τα Χριστούγεννα. Αυτό θα είναι το κλειδί. Επειδή το έχουμε κάνει ήδη, είναι πιστεύω θέμα χρόνου από εδώ και πέρα να κάνουμε κάτι ανάλογο».