Στο ΟΑΚΑ ο Στέλιος Βεϊσάκης

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Στέλιος Βεϊσάκης, για να συμμετάσχει αύριο και το Σάββατο στα 100 και 200μ. ύπτιο του Χειμερινού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Παίδων του ΟΑΚΑ και να προσπαθήσει να πιάσει κορυφή.

Ο 14χρονος κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου στην πολύ δύσκολη αυτή κατηγορία της «διπλής ηλικίας» όπου βρίσκεται, δεν είναι καθόλου εύκολη η διάκριση και όλα θα κριθούν στον τερματισμό, αφού τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν ένα πλεονέκτημα λόγω έκρηξης και εμπειρίας.

Έχοντας δουλέψει πολύ σε αυτόν ειδικά τον τομέα, δεν αισθάνεται καθόλου μειονεκτικά απέναντι στους «μεγάλους» και με τις αλλαγές που έχει δουλέψει στο στιλ του, στην προπόνηση, αισιοδοξεί για μια από τώρα διάκριση, χωρίς να περιμένει την επόμενη χρονιά όπου σίγουρα θα κολυμπάει σαν φαβορί.

Στα 100μ. όλα θα κριθούν στον τερματισμό, ενώ στο 200άρι, οι «τούμπες» του και το εξοντωτικό για τους αντιπάλους του τελευταίο πενηντάρι θα πρέπει να κάνει τη διαφορά.

Ο κολυμβητής από τη Ρόδο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον η αναμενόμενη βελτίωση των επιδόσεών του δεν αρκεί για να ικανοποιήσει τη δίψα του για άμεση διάκριση.