Αρκετός κόσμος στην κοπή της πίτας  των εφέδρων αξιωματικών Δωδεκανήσου

Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και με  πολυπληθή παρουσία Εφέδρων Αξιωματικών με τις οικογένειές τους, (Σ.Ε.Α.Ν.) η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών  Νομού Δωδεκανήσου.

Στην κατάμεστη από τους προσκεκλημένους αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου, παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος  ο οποίος και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδεκανήσου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς,  ο Διοικητής της  Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (Α.Σ.Δ.Ε.Ν.) Αντιστράτηγος Δημητρόπουλος Γεώργιος, ο Διοικητής της 95 Α.Δ.Τ.Ε  Υποστράτηγος Φλάρης Νικόλαος και το επιτελείο  του Σχηματισμού, ο εκπρόσωπος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κανάρης Ιωάννης, η  Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιατρίδη Μίκα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος Γεώργιος συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους, ο Αστυνομικός Διευθυντής, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού,  του Λιμενικού Σώματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Πάππου. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των απόστρατων Αξιωματικών και του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Δωδεκανήσου.  
 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου κ. Πολύβιος Δ. Παυλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Συνδέσμου και διαβεβαίωσε  ότι οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Νομού Δωδεκανήσου είναι πάντα έτοιμοι, εάν και όποτε χρειαστεί, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα μας  και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλου του Διοικητικού συμβουλίου όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς  αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών στο Στράτευμα και την κοινωνία.  Στη συνέχεια  απέδωσε στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν. Δωδεκανήσου κ. Πολύβιο Δ. Παυλίδη  το Έμβλημα του Γ.Ε.Σ
 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Δωδ/σου με απόφασή του τίμησε τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Φίλια, Έφεδρο Λοχαγό Τεθωρακισμένων , για την προσφορά του και την παρακαταθήκη του στο Εφεδρικό Κίνημα. Την τιμητική πλακέτα απέδωσε στη σύζυγό του ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ

 Τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις παρέλασεις Εφ. Ανθυπολοχαγοί, μέλη του ΣΕΑΝ Δω/σου και η Κα Κατερίνα Φρόνα για την προσφορά της στο στράτευμα και στην κοινωνία. Τιμητικές πλακέτες  επιδόθηκαν στον Αρχηγό Γ.Ε.Σ., στον Διοικητή Α.Σ.Δ.Ε.Ν. και στον  Διοικητή 95 Α.Δ.Τ.Ε.