Χρυσόστομος Χάσταλης: «Χάσαμε δίκαια στην Κω»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Κω στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης.

Το τελικό 4 – 1 είναι ένα σκορ που η αλήθεια δεν μας έχει συνηθίσει φέτος η ομάδα της Παστίδας, ωστόσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, όπως είπε ο ίδιος στην «Αθλητική Ροδιακή».

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε τα ακόλουθα:

«Η νίκη της ΑΕ Κω είναι δίκαιη. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι αυτό, ειδικά μετά το 2 – 0 όπου δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε ο Χατζηβαλσάμης οπότε προστέθηκε ένα ακόμα αγωνιστικό πρόβλημα στα πολλά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην αναμέτρηση.

Ίσως και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις να έχουν παίξει το δικό τους ρόλο αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την ήττα μας. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ήταν ένα κακό παιχνίδι το οποίο τοα φήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο Πυλίου της Κω. Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Μπεκιρλάρι, ενώ στο 57′ ο Οχτάρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0).

Στο 73′ ο Μπεκιρλάρι και πάλι έκανε το 3 – 0 και στο 76′ ο Μαυρίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0.

Στο 83′ ο Σερμπίνης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Καραμούτας, Κακουλίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς, Ζαίμι, Ζιώγας, Μαυρίδης, Φονσέκα (78’ Κούτσικας), Τογρού, Χατζηφούντας, Χιούσι (82’ Οικονόμου), Μυλωνάς, Μπεκιρλάρι (75’ Ραμπότας), Οχτάρας (81’ Πηλιγκός)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωστής, Αλάβανος (83’ Κορκίδας), Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος, Σερμπίνης, Λιαμής, Κόνομη (55’ Παπαμιχαήλ), Σαγανάς (74’ Μίρτεβ), Πλαγγέντης, Χατζηβαλσάμης (46’ Σιαναβέλης)