Στη Ρόδο  ο γενικός γραμματέας  της Πολιτικής Προστασίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς θα βρίσκεται στη Ρόδο σήμερα, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων Αρχών και φορέων της περιοχής μας σχετικά με νέο νόμο για την Πολιτική Προστασία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Χαρδαλιάς θα έρθει από την Αθήνα μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο σήμερα το πρωί και γύρω στις 10:30 π.μ. έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο της Περιφέρειας. Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Χαρδαλιάς θα συνοδεύεται από το νέο Αρχηγό της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγο πυροσβεστικού σώματος, Στέφανο Κολοκούρη.

Στη σύσκεψη  αναμένεται να συμμετάσχουν, εκτός από τους παραπάνω, ο Αντιπεριφερειάρχης και αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία κ. Χρήστος Ευστρατίου όπως και αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης (σ.σ. απόντος του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για την ΠΕΔ), βέβαια ο Διοικητής της ΠΥΡ κ. Γιάννης Τστσικάς, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωποι όλων των άλλων εμπλεκομένων φορέων.

Τέλος, από αυτά που είχαν γίνει γνωστά μέχρι χθες, αργότερα σήμερα το απόγευμα ο κ. Χαρδαλιάς πρόκειται να επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και να