Το ν’ αλλάξουν οι νοοτροπίες στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι κάπως δύσκολο

Τώρα, ποιος περίμενε ότι ο Αστέρας Παστίδας θα ‘χανε 4-1 από την ΑΕ Κω εκτός έδρας, σ’ έναν αγώνα που διεξήχθη στο Πυλί στις 21.15, σε ώρα Europa League δηλαδή;

Προς τιμήν του ο Χρυσόστομος Χάσταλης από την πλευρά των Παστιδενών παραδέχτηκε  την ανωτερότητα των γηπεδούχων, μιας κι αποτελεί έναν από τους ανθρώπους με πραγματικό ήθος στο χώρο.

Πάντως οι Κώοι έκοψαν κι από άλλες ομάδες βαθμούς με πρώτη και καλύτερη αυτήν του Άρη, όταν οι «κιτρινόμαυροι» κέρδιζαν εκεί 1-3, ισοφαρίστηκαν στη συνέχεια κι αν είχε και κάνα πεντάλεπτο αγώνα ακόμα μπορεί και να ‘χαναν.

Καλό είναι να κοιτάμε και τις εκπλήξεις στην κατηγορία, αλλά και τη δυναμική των ομάδων από την Κω, ώστε κάποια στιγμή το πρωτάθλημα να γίνει όπως πρέπει ανταγωνιστικό.

Το ν’ αλλάξουν οι νοοτροπίες είναι κάπως δύσκολο, τουλάχιστον όμως ας είμαστε σε θέση να δούμε κάτι το διαφορετικό καθαρά αγωνιστικά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Και μην ακούσω κανέναν πάλι να  αναφέρεται σε αγώνες μετά από …συνεννόηση, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να γράφω πράγματα για τα οποία έχουμε βαρεθεί να μιλάμε είτε δημοσιογραφικά είτε στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Λίγη υπομονή χρειάζεται μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, για να κάνουμε τη σούμα και να δούμε σε τι άλλαξε κι αυτό το πρωτάθλημα από τα προηγούμενα ή σε τι μπορεί ν’ αλλάξει το επόμενο.

Ως τότε λίγη υπομονή και να ντύνεστε καλά γιατί κάνει έναν απίστευτο …ψόφο ακόμα και στη Ρόδο…