Διαγόρας- Ιάλυσος: Ντέρμπι στο Στάδιο

Διαγόρας- Ιάλυσος: Ντέρμπι στο Στάδιο

Διαγόρας- Ιάλυσος: Ντέρμπι στο Στάδιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ξεχωρίζει στην αθλητική ατζέντα της ημέρας με τις δυο ομάδες να ενδιαφέρονται άμεσα για τους τρεις βαθμούς της νίκης

Το τοπικό ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ιάλυσο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, μαγνητίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, η κάθε μια για τους δικούς της σκοπούς.

Οι "κυανέρυθροι" για να κάνουν άλλη μια προσπάθεια προκειμένου να πλησιάσουν περισσότερο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και οι "ερυθροκίτρινοι" για να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Όπως πάντοτε γίνεται στα ντέρμπι, έτσι και τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν προβλέψεις και το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Οι δυο ομάδες αναμένεται να προσέξουν πάρα πολύ την άμυνα τους και από εκεί και πέρα να "χτυπήσουν" την κατάλληλη χρονική στιγμή. Το σημαντικό είναι να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς ακρότητες και εντάσεις, το οποίο θα το ευχαριστηθούν όσοι πάνε στο γήπεδο για να το παρακολουθήσουν. Το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από καταστάσεις βίας και σκηνών που προσβάλλουν την εικόνα του νησιού μας.

Χωρίς Γλυνό ο Διαγόρας
Ο "γηραιός" θα κατέβει χωρίς τον Γλυνό ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε κέντρο αποκατάστασης στην πρωτεύουσα. Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική απώλεια για τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη ο οποίος πάντως έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του.

"Εκτός" ο Μακρυδημήτρης
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ιάλυσου Βαγγέλης Χοσάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο Διονύση Μακρυδημήτρη ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ιωνικό. Είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που "πονοκεφαλιάζει" τον προπονητή του Ιάλυσου.

Ο διαιτητής
Με διαιτητή το Νίκο Θεοδωρόπουλο από τον Σύνδεσμο της Φλώρινας θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι.
«Βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Τσακίρης (Δράμας) και Μάριος Γκιόση (Θράκης).
«Τέταρτος» ορίστηκε ο Παρχαρίδης (Δράμας) και παρατηρητής τους θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονία).

Οι υπόλοιποι αγώνες
Εκτός από το ντέρμπι του Διαγόρα με τον Ιάλυσο, σήμερα θα διεξαχθούν άλλα τέσσερα παιχνίδια για την 19η αγωνιστική τα οποία θα ξεκινήσουν στις 3μ.μ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παίξουν:
Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα
Θεσπρωτός – Καβάλα
Αιγάλεω – Βέροια
ΟΦ Ιεράπετρας - Τριγλία Χαλκιδικής

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους