Ρόδος: «Διπλό» και στη Θήβα!

Να συνεχίσει το σερί της κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου θέλει σήμερα η Ρόδος η οποία «δοκιμάζεται» στις 3 μ.μ. στη Θήβα από τον Αθλητικό Όμιλο Υπάτου. 

Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι εύκολο για τους «πράσινους», οι οποίοι πάντως δεν πτοούνται διότι ξέρουν ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες θα μπορέσουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλους τρεις βαθμούς που ασφαλώς και θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί.

Το πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό Κώστα Βελιτζέλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ανάμεσα τους και οι Μπουντόπουλος, Σούλης και Χατζησάββας οι οποίοι επανέρχονται. 

Αναλυτικά, οι δεκαοκτώ παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι ακόλουθοι:
Πίτκας, Τζήμας, Σούλης, Σουλάι, Κανταρτζής, Νικολόπουλος, Μπαρούτας, Παπαθανασίου, Κωστόπουλος, Μισέλ, Παπαδόπουλος, Γκίνης, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας, Χασομέρης και Γιόνδης.
-Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Στράτος Μαχαίρας από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι Γιώργος Αραβίδης και Θανάσης Μητράκος από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Κωστάκος από τον Πειραιά.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Άλλοι πέντε αγώνες γίνονται σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όλοι ξεκινούν στις 3μ.μ. Αναλυτικά:
Μαρκό – Νέα Αρτάκη
Αήττητος Σπάτων – Κιθαιρώνας Καπαρελίου
ΑΟ Παλληνιακός – Αχαρναϊκός
Θύελλα Ραφήνας – Αιολικός 
ΑΕΚ Τρίπολης – Παναρκαδικός.