Στην Κω ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Στην Κω ο πρόεδρος της  Ένωσης  Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Στην Κω ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 860 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Κω πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου όπου συναντήθηκε με Διοικητές, Αξιωματικούς, μέλη και συναδέλφους συνδικαλιστές.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή (7 Φεβρουαρίου 2020), ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αναστάσιος Ζήφος, ευρισκόμενος για υπηρεσιακούς λόγους στην Κω, επισκέφτηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στο νησί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί αρχικά με τον Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Πιπέρη.

Ακολούθως, συναντήθηκε με τους Διοικητές και Αξιωματικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κω, Ηρακλειδών, Αερολιμένα, του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α., του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας.

Επίσης ο κ. Ζήφος, συνομίλησε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις επί συνδικαλιστικών θεμάτων.

Κατά τις επισκέψεις - συναντήσεις συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τόσο το αστυνομικό προσωπικό όσο και την τοπική κοινωνία και είναι άμεσα συνυφασμένα με το επίμαχο πρόβλημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του