Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Διαγόρα, για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ιάλυσο!

Παρά τη νίκη με 3-1 στο ροδίτικο ντέρμπι της Football League επί του Ιάλυσου, ο Διαγόρας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας εναντίον της διαιτησίας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να ευχαριστήσει του φιλάθλους, οργανωμένους και μη, που παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας», για την 19η αγωνιστική της «Football League».

Παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία και την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, αρκετοί φίλαθλοι και τον δυο ομάδων βρέθηκαν στην εξέδρα και τις κερκίδες του Σταδίου, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα, σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, που αρμόζει στα ροδίτικα ντέρμπι.

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, παρά την άνετη νίκη με 3-1, διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Θεοδωρόπουλου από την Φλώρινα (Τσακίρης-Δράμας, Γκιόσης-Θράκης), που με κάποιες αποφάσεις του λίγο έλλειψε να εκνευρίσει τους παίκτες της ομάδας μας και να τους αναγκάσει να χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους. Σίγουρα δε, κατάφερε να σταματήσει την προσπάθεια των παικτών μας να πετύχουν ένα ή δύο ακόμη τέρματα, όπως στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γεωργίου σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, πριν περάσει το κέντρο του γηπέδου!