Ασταμάτητη  βαδίζει προς τον τίτλο η Ρόδος!

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα της Ρόδου για τη νέα εκτός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά επί του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου, μιας ομάδας που θεωρείται από τις δυνατές του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό 2- 5 φανερώνει τη δυναμική που έχουν αναπτύξει φέτος οι «πράσινοι» οι οποίοι δείχνουν ασταμάτητοι προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο τεχνικός της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε με τη δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά από εμάς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είχε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Δείξαμε από την αρχή ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε και για το πρωτάθλημα και για τα μπαράζ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι.

Ακολουθήσαμε πολλά πράγματα από αυτά που σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα. Προηγηθήκαμε νωρίς με δυο τέρματα διαφορά και θεωρώ ότι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν παιδεύαμε την μπάλα τόσο πολύ στην άμυνά μας, δεν θα δεχόμασταν και τα γκολ. Αυτά είναι μαθήματα ενόψει της συνέχειας και δεν πρέπει να επαναληφθούν για μια ομάδα η οποία θέλει να είναι σοβαρή είτε επιθετικά είτε και αμυντικά.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα σοβαροί και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα παιχνίδι στη μοίρα του με την έννοια ότι ακόμα και να εξασφαλίσουμε τον τίτλο πρέπει να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ. Θα είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων που αν εσύ δεν είσαι έτοιμος, θα είναι οι αντίπαλοι».

ΑΣ Ρόδος: «Όλα ξεκαθάρισαν!»
Στο μεταξύ, ανακοίνωση με αφορμή τη νέα επιτυχία, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την ολοκλήρωση της αποστολής και της ευρείας νίκης της ομάδας μας επί του ως πρόσφατα μνηστήρα ΑΟ Υπάτου, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

Η ΡΟΔΟΣ είναι μια οντότητα που εκπροσωπεί κατά βάση το Ροδιακό ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι η ομάδα που δεν χρησιμοποιεί γεωγραφικό προσδιοριστικό του ονόματός της, αφού είναι η Ρόδος από τη Ρόδο, η ομάδα της Ρόδου! Αυτή την ομάδα αποφασίσαμε να την πάμε ψηλά. Για τον τόπο και για το ποδόσφαιρο του τόπου. Για την ιστορία της ίδιας της ομάδας μας…

Η νίκη επί του ΑΟ Υπάτου ανέδειξε τις αξίες και το σύνολο που φέτος πρωταγωνιστεί: για πρώτη φορά σε εθνικά πρωταθλήματα η ΡΟΔΟΣ είναι πρώτη με μεγάλη διάρκεια, με διαφορά βαθμών από δεύτερες και όπου παίζει, προσδιορίζει τη γεωγραφία και την περηφάνια μας. Αυτή την περηφάνια των Ροδιτών θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Σας καλούμε από τώρα να κρατήσετε υπενθύμιση για να είστε μαζί μας στον επόμενο αγώνα στο γήπεδό μας. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να δείξουμε τη συμμετοχή ΟΛΩΝ στο λαμπερό νέο ταξίδι, ο καλύτερος είναι με τη συμμετοχή σας.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΟ Υπάτου για τη φιλοξενία στο γήπεδο των Θηβαίων. Όσα κι αν θέλησαν τρίτοι να μας βάλουν ανάμεσά μας, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται παρά στα γήπεδα που είναι ο καθρέφτης. Στο γήπεδο των Θηβαίων όλα ξεκαθάρισαν…”