«Ανάσα» για τον Νηρέα

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Νηρέα που ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του β’ ομίλου στη Β’ Κατηγορία με τη νίκη χθες στην Κρεμαστή 3-2 και αντίπαλο τη Σύμη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’ από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Χατζηπέτρου και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 27’ ο Λιγκάνσι βρήκε κενό στην άμυνα και σούταρε για το 0-2, αλλά ο Νηρέας αντέδρασε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’, όταν ο Παπακωνσταντής σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα, κατέληξε στα δίχτυα.

Από κει και πέρα, σε ανατροπή του Καρίκη στην περιοχή δόθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αποστολόπουλος στο 55’ και στο 70’, μετά από σέντρα του Καρίκη, ο Αποστολόπουλος έκανε με κεφαλιά το 3-2.

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικού με βοηθούς τους Τσιβίτη και Ροδίτη.

Νηρέας: Αξιώτης, Καψαλάκης, Σαββάκης, Προβιάς, Παπανικόλας, Αμπελάς, Παπακωνσταντής, Μάργαρης, Αποστολόπουλος (90’ Φαρμακίδης), Καρινός, Καρίκης (93’ Ντελλάκης).
Σύμη: Μανωλέσκος, Χατζηπέτρος Ν., Χατζηπέτρος Μ. (60’ Ζουρούδης Α.), Κατσιμπράκης, Τσαουσέλης, Ράμος, Ράπι Α., Καραγιάννης, Ζουρούδης Π., Λιγκάνσι, Κουμπιάδης (72’ Αττιτής).