Καλή εξέλιξη η συνάντηση των εκπροσώπων της ποδηλασίας με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ

Για καλό και μόνο είναι σίγουρο ότι έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων της ποδηλασίας με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Παναγιώτη Πριστούρη, γενικό γραμματέα της ΕΟΠ.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ο Αλέξανδρος Κολιάδης δεν ήταν  διατεθειμένος ν’ αφήσει τα πράγματα στην… τύχη τους και αποφάσισε να πει σκληρές αλήθειες,  όσο κι αν κάποιοι συνήθισαν να ζουν διαφορετικά…

Παρά το ότι η κατάσταση πήγε σε κάποια φάση να ξεφύγει, εντούτοις όλοι συμφώνησαν στο να δοθεί επιτέλους λύση στο θέμα χρήσης του σταδίου «Διαγόρας» με βάση τη νομιμότητα.

Διότι είναι πολλές φορές που βολευόμαστε με ό, τι έχει παγιωθεί, έστω κι αν ξέρουμε πως μπορούν τα πράγματα ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο και συμβιβαζόμαστε με το «μη χείρον βέλτιστον…»

Απ’ ό, τι φάνηκε πάντως μπορούν οι συνθήκες να διαφοροποιηθούν και να φτάσει η ποδηλασία με τόσους συλλόγους στη Ρόδο ένα επίπεδο πιο πάνω σε κάθε τομέα για το καλό όλων.

Πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ήταν από τις λίγες φορές που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο άνθρωποι της ποδηλασίας και συζήτησαν για πραγματικά φλέγοντα θέματα και όχι για …φιλοσοφία.

Αφού υπάρξει μια καλή διάθεση, μπορεί όλα να τακτοποιηθούν και με τη θέληση του Αλέξανδρου Κολιάδη, ενός ανθρώπου …άκαυτου πολιτικά, με σκοπό να δούμε διαφορετικά πράγματα στο εγγύς μέλλον.