Στα «χέρια» της Web Hotel Way και  το Casita Casita Lindos της Βάνας Περνάρη

Εντυπωσιακά επεκτείνει, το τελευταίο διάστημα, τον χάρτη των δραστηριοτήτων της η Web Hotel Way. Η εταιρεία που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχείων για τη φρέσκια οπτική και τις πρωτοποριακές της ιδέες, μετά την απόκτηση σημαντικού μεριδίου στην απαιτητική αγορά της Βόρειας Ελλάδας και την υπογραφή σημαντικών συνεργασιών σε διάφορα μέρη της χώρας, προσθέτει στον «χάρτη» της και τη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η έμπειρη ομάδα αποκτά τη διαχείριση του «Casita Casita Lindos», της βραβευμένης με Hotel Design Awards Βάνας Περνάρη. Η γνωστή αρχιτέκτονας αποφάσισε να δημιουργήσει μία small luxury boutique προσέγγιση στο πιο προνομιακό σημείο της Λίνδου, με θέα την Ακρόπολη της Ρόδου και απόσταση μόλις 400 μέτρων από τη θάλασσα. Μία επένδυση η οποία συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής και περνάει πλέον στη διαχείριση της Web Hotel Way.

«Πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση για εμάς, με μία καταξιωμένη αρχιτέκτονα να εμπιστεύεται τη διαφορετική προσέγγιση που της παρουσιάσαμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρόδος αποτελεί μία ιδιαίτερη αγορά, με πολύ μεγάλα και κυρίως all inclusive ξενοδοχεία. Οπότε χρειάζεται συγκεκριμένο πλάνο και οργανωμένη στρατηγική για την ανάπτυξη μιας πιο boutique φιλοσοφίας στο νησί», τονίζει ο Γιώργος Λαγουδάκης από τη Web Hotel Way.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θέλει τη Web Hotel Way να αναλαμβάνει τη γενική διαχείριση του καταλύματος, τα set up στησίματα όλων των λειτουργιών του, τις απαιτητικές εκπαιδεύσεις του προσωπικού, την τοποθέτηση των αναγκαίων εργαλείων, τα τμήματα πωλήσεων – κρατήσεων, το 24ωρο operation, αλλά και το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του Food & Beverage.

«Σχεδιάζεται ήδη η νέα set up διαδικασία του F&B, με τη δημιουργία μοναδικών concept καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας που θα χαρίζουν γευστική απλότητα και τελειότητα στον επισκέπτη. Η ομάδα μας, άλλωστε, σε συνεργασία με τα κορυφαία ονόματα της αγοράς αναλαμβάνει όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τα συνταγολόγια και την κοστολόγηση, μέχρι την οργάνωση και λειτουργία», προσθέτει ο Κωνσταντίνος Μάμμος από τη Web Hotel Way.

(Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)